Monday, March 26, 2007

PLAYSTATION 3


Efenim uzun bekleyişlerden sonra PS3 Avrupa ile aynı anda memlekettede 23'ünde satılmaya başladı. Bendenizde cumartesi günü bu bekleyişe son verdim. Efenim alet çok hoş, parıl parıl parlıyor, çok da toz çekiyor ama olsun o kadar. Efenim birde F1 oyunu aldım. Grafikler bir harika özellikle yağmur efektleri bir şaheser. Aletle beraber Sixaxis isimli joypad veriyorlar. Bu joypad hareketlerinizi algılamakta. Örnek olarak F1 oyununda joypadi sağa çevirince araba sağa gidiyor. Tabi buna alışmak zaman alıyor ama çok da zevkli oluyor. Ilk izlenimler böyledir efendiler.

Efenim burda da Can efendiyi emektar PS2 ile PS3'ün arasında görmekteyiz.

Saygılar...

Friday, March 23, 2007

Thursday, March 8, 2007

Youtube'a erişim yasağı hakkında

Efenim bildiğiniz üzere memleketimizde youtube.com'a erişim mahkeme kararı ile durdurulmuştur. Bu nedeni olarak Atatürk'e hakaret denmiştir.

Amaaaa gerçek bu değil tabi. Gerçek nedeni kendini bilmez 2 vatandaşımızın Mehmet E. ve Onur K. isimli, ülkemizin kültür varlıklarından olan Hititlerin başkenti Hattuşas'ı korsan bayrağıyla işgal ettiği görüntülerdir. O güzelim şehirde pis korsan bayrağını sallandırdılar.

Burdan Türk basınına sesleniyorum lütfen halkımızı yanlış bilgilendirmeyelim ve gerçekleri benim gibi açıklayın. Benim görevim herzaman doğru haberleri size yansıtmak olacak. Ahanda video



Saygılar...