Wednesday, November 18, 2009

Sahtekar Galatasaray Café Crown

GS Café Crown-FB Ülker maçından sonra FB federasyona cezalı Cemal Nalga'nın oynatıldığını iddia ederek hükmen galip ilan edilmesi gerektiğini söyledi. Daha öncede Oyak Renault aynı sebepten itiraz etmişti. Ancak federasyon Cemal'in hazırlık maçlarında bu cezasını bitirdiğini söyleyerek başvuruyu reddetmişti. Şimdi ortaya çıkmışki GS hazırlık maçlarında Cemal'i 7 numaralı oyuncu Tufan Ersöz'ün (eşcinsel Tufan, BJK'lilerin deyimiyle) formasıyla oynatarak, milleti kandırmaya çalışmış. Kendisi 15 numara giymekte.
Ntvmsnbc'de haberin bir bölümü şöyle;

"Basketbol Federasyonu'nun resmi sitesinden Cemal Nalga'nın oynamadığı beş maç listelenmiş ve 24 Eylül 2009 tarihindeki Skyliners ve 26 Eylül 2009 tarihindeki EnBW Ludwigsburg maçları da Cemal'in ceza aldığı maçlar arasında gösterilmişti.

Ludwigsburg takımının resmi internet sitesinde bulunan istatistik kağıdında, Cemal Nalga'nın adı sarı-kırmızılı takımın kadrosunda görünmüyordu. Ancak Skyliners ve Ludwigsburg maçlarıyla ilgili internet üzerindeki fotoğraf ve videolarda Nalga'nın 7 numaralı 'Tufan Ersöz' formasıyla oynadığı ortaya çıktı. "




Artık federasyondan güzel bi cezayı hakettik. Bu sahtekarlığa ceza vermezse federasyon, bıraksın gitsin.

Ekleme: Federasyondan önce kulüp sahtekarları kulüpten kovmuş. Aferin yönetim bahane bulmaya çalışmadın. Federasyonda versin ceza tam olsun.

Saygılar...

Tuesday, November 17, 2009

GS Bonus reklam

GS Bonus Card'ın komedi reklamları. Buyrun izleyin şebekleri.





Bu arada GS Bonus'u olmayanlar TT Arena'ya giremeyecekmiş, böyle uygulamanın içine edeyim. Kahrolası endüstriyel fitbol, ipne yönetim, allahuekber.

Saygılar...

Monday, November 16, 2009

Güle güle...



Güle güle Antonio de Nigris Guajardo. Fenerbahçe maçındaki maske takman, İstanbul B. Belediyespor maçında korner direğini arkadaşına aldırıp kendini ve diğer arkadaşlarını taratman ve geçen seneki Fortis Türkiye Kupası maçında Galatasaray'a attığın gol sonrası foto muhabirlerin oturduğu banka oturup ordaki muhabirin omuzuna el atıp bütün takımı banka oturtuğun gol sevinçleri gibi mükemmel gol sevinçlerinle hatırlıyacağım seni.

Saygılar...

Saturday, November 14, 2009

Balıkesirspor resmi web sitesi

Edo Lamborghini Murcielago LP640
Turbo Sadık ( POLİSLE KAPIŞMA) izleyin çok komik...
Yeni Ford Fiesta
HERKESE BİR MINI VAR
Novitec Rosso Modifiyeli Ferrari
Trafikte araç çekme devri bitti
Benzine 8 Ykr zam
Otomobilde son kampanyalar
Bunlar ne diye soruyorsanız, bunlar Balıkesirspor resmi web sitesindeki haberler.

Ahanda buda adresi http://www.balikesirspor.org.tr/

Saygılar...