Friday, September 28, 2007

Auxerre-Marseille

Geçen haftasonu oynanan Auxerre-Marseille karşılaşmasında fotfol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Eski teknik direktötümüz olan Erik Gerets'in yani takımı Marseille rakip Auxerre'in 3. formasıyla maça çıktı. Nedeni ise Marseille'nin deplasman formasını unutması. Buna benzer bir olay 6-7 sene önce Alamanya'da da yaşandı orda Bayern Munich deplasman formasını unutmuş ama onlar antermanda giyilen kolsuz forforlu sarı şeyleri formalarının üstüne giymişti.

Işte size maçtan kareler




Maçın sonucunu ise 2-0. Tabiki Auxerre yendi. Zati formayı unutan zihniyetten ne beklenir.

Saygılar...

Gaffur Ayran

Efenim Bodrum'dan Ankara şehrimize dönüş yolunda Seçgin Bey'in memleketi horozlar diyarı Denizli'den geçerkene bir ayran aracı gözüme çarptı. Ayranın markası Gaffur ayran sembolü piyama giydirilmiş bir Sutaş ineği ve kutuların üstünde Beni Beğenmiyormusun? yazıyordu. Bu kadarda değil internet siteleri bilen var www.gaffur.com.tr . Bu siteye girdinizde de sizi Şakkıdı şarkısının gaffur ayran için değiştirilmiş versiyonu ile karşılaşıyoruz.

Ne kadar yaratıcı bir millet olduğumuzu görmek istiyorsanız giriniz!!!!

Saygılar...

Wednesday, September 12, 2007

gooooll

şu anda Türkiya 2-0 öne geçti. Bu gölün Memduh için ayrı bir önemi var çünkü adaşı ve renkdaşı mehmet aurelio gol attı. Memduhun sevincide ayrı oldu tabiki