Thursday, February 26, 2009

Gassay:4-Bordo:3 (1 Meira-1 Sanctis)




Ne maçtı beeeeeeee. Hepiniz kralsınız. Kewell sanada ayrıca tebrikler. Ne çaktın be. Değil Şımaykıl bütün Maykıllar kurtaramazdı. Örümcek ağını temizledi mübarek Avustralyalı. Ağayına sağlık

Saygılar...

Tuesday, February 24, 2009

Okçu Bülo



Bizim yeni teknik adamımız meğerse zamanında okçuymuş. Güiza'da kimmiş? Asıl okçu Bülo.

Saygılar...

Monday, February 9, 2009

Galatasaray Yönetim Kurulu'na

Dün (8 Şubat) bildiğiniz üzere Galatasaray Yönetim Kurulu bir yazılı açıklama yaparak Cumartesi günkü (7 Şubat) Kayserispor maçıyla ve geçmiş maçlarda yapılmaış hakem hatalarıyla ilgili bir açıklamada bulunmuştur. Tam metinini buradan okuyabilirsiniz.

Efenim bu açıklamada "Unutulmasın ki Turkcell Süper Lig’de Galatasaray, 2007-08 sezonunda en az kart gören takımlardan biri olmuştur. Kulübümüzün ve futbolcularımızın spor ahlâkı, anlayışı ve duruşu hiçbir şekilde değişmemiştir" böyle bir cümle var. Futbolcularımızın spor ahlâkı, anlayışı ve duruşundan bahsetmişler. Doğru söylemişler en bi ahlaklılar bizde, örnek Sabri her faulde hakemin yanında hoplayıp zıplıyor, Ayhan her pozisyonda afedersiniz "Siktir" çekiyor, Barış deseniz üflediğinde yerde 80 takla 35 parande atıyor, bu sene takıma katılan Baros topu eliyle kontrol edip gol atıyor, elle oynayıp sarı kart görünce bile itiraz ediyor hatta hakeme kanını bile sürüyor ,"Ordan Rıdvan yorum yapıyor 'Aids Olur'".

"Son Kayserispor maçında, bir önceki hafta Sivas’ta bedava gösterildiği herkesçe malum kırmızı kart, Eskişehirspor maçında ofsayttan yenilen, Kadıköy’de atılan ama iptal edilen goller ve daha bir çok örneklerle çoğaltabileceğimiz kasıtlı olmadığına inanmak istediğimiz ama inancımızı ve sabrımızı zorlayan pozisyonlar." Kayserispor maçındaki karta nasıl itiraz ediyorlar anlamıyorum. Lincoln denen mahluk ilk kartta kendini yere attı haklı olarak gördü. İkinci kartta serbest vuruşu kesti gördü aferin hakem efendiye. Sivas maçındakine bişey diyemicem biri küfür diyor öteki yok diyor o yüzden bendende yorum yok. Eskişehirspor maçında ofsayttan gol demiş zaatı alîler, ulan o maçta Baros elle kontrol edip gol attı hala o maçtan bahsediyorlar. Fenerbahçe maçına gelirsek iptal edilen golmüş, hakem faulle birlikte elini kaldırıyor ve Lincoln topa vurana kadar indirmiyor ne demek bu, vuruş endirek demek, yani topa 2 kişi değerse gol olur demek. Bizim Lincoln ne yaptı direk vurdu gol sonra itiraz. Yönetime diyorumki önce futbol kurallarını öğrenin sonrada ahlaklı futbolcularınıza öğretin. Baros ilk yarıda 2 kere topa elle müdahaleden sarı kart gördü ve bu kartlara bile itiraz etti.

Bu yazıyı yazma sebebim hakemlerin harika oldunuz söylemek değil bilhakis berbatlar ama biz Galatasaray olarak bu hatalardan etkilemedik. Etkilendik ama olumsuz değil olumlu olarak. Kayseri maçında Emre Aşık'ın elle oynadığı pozisyon penaltı 2. sarıdan kırmızı olmalı. Hacettepe maçında 2 haksız kırmızı Hacettepe'ye ve maçın galibi Galatasaray. Hakem bu maçta siyah adamın elle vurduğunu gördü ve beyaz olan Teli'ye 2. sarı kartını çıkardı ve attı. Trabzonspor maçında Servet'in attığı elle gol. Bunlar hep bizin lehimizdeydi, o zaman hakemler mükemmeldide şimdimi bok oldular ey yönetim 1 buçuk ay önce ligin ilk bölümü bitince diğer 16 takımla beraber "hakemlerimize sonsuz güveniyoruz, hata yapsalarda art niyetli değiller" demediniz mi? (Yanılmıyorsam sadece Beşiktaş bu açıklamaya imza atmadı, Demirören'in tek yaptığı doğru buydu herhalde)

Yanlış yaptın Adnan Polat ve yönetim.


Saygılar...

Monday, February 2, 2009

Nadal



Kral adamsın Nadal. Büyük şampiyon, büyük sporcu.

Saygılar...