Sunday, January 16, 2011

Yalaka yönetim, ultraslan ve arda

Dün TT Arena açılışında Tayyip'in yuhalanmasındaki en büyük neden Erdoğan Bayraktar denen zaatın yaptığı konuşmadır. O da budur;

"Mikrofona gelen ve Sevgili Galatasaraylılar diyerek konuşmasına başlayan Bayraktar, Galtasaray Yönetimi Ali Sami Yen ile ilgili kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen’de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. Özhan Canaydın’ın karşımıza gelip naif ve sessiz sedasız duruşu dün gibi aklımda’ sözleri bir anda ortalığı karıştırdı.. Galatasaray’ı aciz, rahmetli başkanı zavallı gösteren bu sözler pek anlaşılmasa da anlayanlar tarafından büyük bir protesto ile karşılandı. Bu sözlerin ardından konuşmasını tepkilere rağmen sürdüren Bayraktar, bir de yangına körükle gidercesine 40 bin Galatasaraylının önünde ’Fenerbahçe’ye de Ataşehir’de kapalı spor salonu yapıyoruz’ açıklaması yapınca taraftarları adeta çıldırttı."

Ayrıca bütün konuşma propaganda konuşması gibiydi. Ne işi var bunların bir stadyum açılışında. Yuhlamanın asıl sebebi budur. Tabii böyle konuşma olmasa da yuhlanacaktı. Bu da normal ve öyle aşırı bişey de değildir. Stadyumu yaptılar diye kulları köpekleri mi olacaktık. Ama öyle olmalıymışız.

Maçın devre arasında çıkan Adnan Polat, sanki Erdoğan Bayraktar'ın konuşması normalmiş, Galatasaray'a ve yönetime bok atmamış gibi o konuşmadan bahsetmedi bile. Direkt taraftarı sattı. Protesto etmek, yuhlamak suçmuş gibi de yapanları bulacağız diye zırvaladı. Başbakandan 2-3 kere özür diledi. Kısaca götünü yaladı. Ayrıca bugün olağanüstü olarak toplanacaklarını söyledi. Önerim onlara karar olarak başbakanın köpeği olduklarını açıklasınlar. Yuhlayanların da kombinelerinin iptal olacağını ve ömür boyu maça gidemeyeclerini açıklasınlar. EEEE nede olsa yuhladılar, protesto ettiler, köpek gibi yalamadılar, yalakalık etmediler. Vay ibne taraftar!

Ultarslan denen düdükler de buna benzer bir açıklama yayınladılar ve başbakana hürmetlerini sundular.

Bunlara ek olarak, hiç bir basın kuruluşu Bayraktar'ın konuşmasından bahsetmiyor. Açılışı yayınlayan Kanal D'de yuhlamalar başlayınca, yok efendim stad şöyle böyle diyip eski maçları göstermeye başladı. Konuşmayı kesti. Herkeste bir korku bir yalakalık.

Yazıyı bitirirken sayın başbakanıma hürmetlerimi sunar ve en büyük başbakan taraftarlar sahtekar derim!!!

Ekleme: Yalaka Polat herifi açıklama yaptı, protestoda bulunanlar stada alınmayacakmış. Aferin size. E. Bayraktar'a yine tek bir laf yok.

Ekleme 2: Yalakalar kervanına Arda da eklenmiştir.

Saygılar...

3 comments:

Can said...

tebrik ederim ! çok güzel bir yazı.Bunu arda götüne göstermek lazım. Nefret ediyorum lan o heriften! AYRICA seni de ardayı protesto amacıyla bundan sonra fifa da oynatmamanı temenni ediyorum aydın bey!

Ahmet C. Toker said...

http://lucarelli-breitner.blogspot.com/2011/01/ozur-dilemiyoruz-ozur-dilemeye-ve.html

aepikman said...

Tekyumruk doğru konuşmuş.

Stadyumdan soğuttular lan beni. Yıllardır beklediğim stadyum. Şimdi Ali Sami Yen'e dönelim ya da Zeytinburnu Stadyumu'nda oynayalım istiyorum. Daha iyi. Sıçayım yaptıkları stadyuma. Bir stadyum için yemediği laf kalmadı kulübün ve Özhan Canaydın'ın başkan hala TOKİ başkanı haklı diyor, özür diliyor. Kulübe bok atanları ıslıklayan, protesto edenlerin Galatasaray'lı olmadığını söylüyor. Kısaca hala göt yalıyor.

Can bey, arda şirefsizini sikeyim diyorum sadece.

Göt adnan, ultravesti ve arda