Friday, February 23, 2007

Galatasaray-Denizlispor

Şampiyonluk yolunda ezeli rakibi feneri takip eden

Galatasaray'ımız bugün evinde ligde kalma mücadelesi veren Denizlisporla çok önemli bir karşılaşmaya çıktı. Maçın ilk devresinde akıllarda kalan 2 olay vardı 1.'si Denizli'nin Inter'deki adaşına benzeyen(bir spikerin yorumu!) Adriano Nascimento'nun direkten dönen kafasıyla kalecileri Souleymanou Hamidou'nun eliyle topu karşı yarı sahanın ortasına kadar atmasıydı.

2. yarıda daha Galatasaray atak yapamadan Denizlispor 53. dakikada eski bir fener oyuncusu olan Yusuf'la gölü attı. Golde Galatasaray defansının büyük bir hatası vardı. Bu golden sonra Galatasaray daha atak bir görüntü sergiledi ancak önemli bir pozisyon yakalıyamadı. Ta ki 62. dakikada Hasan Şaş'ın nasıl olduğunu anlıyamadığım bir şekilde sol ayağıyla mermi gibi topa vurup gol atmasına kadar. Geçen hafta kendisine sol ayağıyla topa vurduğu için söylediğim sözlerden dolayı kendisinden özür diliyorum. Bu golden sonra Galatasaray doldur boşalt oynamaya başladı. Maçın sonuna kadar tek yakaladığımız net pozisyon Sabri'nin uzaktan vurup topun defansa çarpıp direkten dönmesiydi.

Maç iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla Galatasaray şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Ulan Denizli bu yapılır mı bee bize. Geçen sene şampiyon ettiniz bu sene şampiyonluktan edeceksiniz. Ayıp be Siçkin bi maçı ayarlıyamamışsın.
Saygılar...

4 comments:

Diego said...

ayarlamistik aslinda ama herhalde baska takimlari tutam baska denizlililer daha iyi oneriler yaptilar.

aepikman said...

Yuuuhhh bide bahane buluyor. Rezil ettin lan bizi. Sana güvenmiştik.

Diego said...

olsun bak puan farkini 1 puan daha kapattik.

aepikman said...

bi baskı unsuru olabilseydin denizli üstünde 3 puan kapardık be