Wednesday, November 18, 2009

Sahtekar Galatasaray Café Crown

GS Café Crown-FB Ülker maçından sonra FB federasyona cezalı Cemal Nalga'nın oynatıldığını iddia ederek hükmen galip ilan edilmesi gerektiğini söyledi. Daha öncede Oyak Renault aynı sebepten itiraz etmişti. Ancak federasyon Cemal'in hazırlık maçlarında bu cezasını bitirdiğini söyleyerek başvuruyu reddetmişti. Şimdi ortaya çıkmışki GS hazırlık maçlarında Cemal'i 7 numaralı oyuncu Tufan Ersöz'ün (eşcinsel Tufan, BJK'lilerin deyimiyle) formasıyla oynatarak, milleti kandırmaya çalışmış. Kendisi 15 numara giymekte.
Ntvmsnbc'de haberin bir bölümü şöyle;

"Basketbol Federasyonu'nun resmi sitesinden Cemal Nalga'nın oynamadığı beş maç listelenmiş ve 24 Eylül 2009 tarihindeki Skyliners ve 26 Eylül 2009 tarihindeki EnBW Ludwigsburg maçları da Cemal'in ceza aldığı maçlar arasında gösterilmişti.

Ludwigsburg takımının resmi internet sitesinde bulunan istatistik kağıdında, Cemal Nalga'nın adı sarı-kırmızılı takımın kadrosunda görünmüyordu. Ancak Skyliners ve Ludwigsburg maçlarıyla ilgili internet üzerindeki fotoğraf ve videolarda Nalga'nın 7 numaralı 'Tufan Ersöz' formasıyla oynadığı ortaya çıktı. "




Artık federasyondan güzel bi cezayı hakettik. Bu sahtekarlığa ceza vermezse federasyon, bıraksın gitsin.

Ekleme: Federasyondan önce kulüp sahtekarları kulüpten kovmuş. Aferin yönetim bahane bulmaya çalışmadın. Federasyonda versin ceza tam olsun.

Saygılar...

2 comments:

Can said...

(fanatik galatasaray taraftarı): la ne diyon oğlum sen akıllı ol,yazdığın şeylere dikkat et galatasaray kulübü hakkında ileri geri konuşma biz onu gs sevgimizden yaptık ceza verilmemeli bu fener in işi oyunlar var.şerefsiz fenerasyon böyle haksızlık olmaz!

aepikman said...

can ağbi'nin uyarısyla bütün ultravestilerden özür diliyorum