Tuesday, March 16, 2010

Helal sana Rüştü


Denizli maçında senden çıkan topa aut diyen hakeme "hayır benden çıktı, korner hoca" diyen Rüştü'ye helal olsun, haaa hıyar hakem karar değiştirmedi ama neyse. Kendini yere atıp faul bekleyen ya da kendinden çıkan topun, karşı taraftan çıktı diye debelenip duran futbolcular varken böyle bir hareket yapmasına, Büyüksün Rüştü, fotoğraftaki hareketini bende sana yapıyorum diyerek sözlerimi tamamlıyorum.

Saygılar...

3 comments:

Ahmet C. Toker said...

http://tersmanyel.blogspot.com/2010/03/aleni-kast-var-nefret-cezadan-eskidir.html

ayni hafta basa gelen uzucu bir olay. galatasaray websitesinin girisinde loca satisi var.

rustu'ye kufreden besiktasli zihniyetidir galatasaray kapalisindaki zihniyet. bu gidisle kan dokulecek bu ligde, yakindir.

aepikman said...

dökülecektir bencede

"Galatasarayımız saçma sapan bir olay yüzünden hem de ligin en kritik haftalarına gelinmişken Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Olay nedir? Kendini bilmez Beşiktaşlı olduğu iddia edilen ancak başka takımın taraftarı da olabileceğini düşündüğümüz ve yüksek ihtimalle akıl sağlığı yerinde olmayan birinin Galatasaray'ın mabedi Ali Sami Yen'de, taraftarlarımızı tahrik etmesi sonucu tribünden atlaması. Düşmesi değil, ATLAMASI! Bunun altını çizmekte fayda var."
webaslan.com "en iyi galatasaray taraftar sitesi"ndeki yazıdan bir bölüm.

http://www.webaslan.com/haber/36789/kirli-oyunlar-basladi/?ref=ABM2

tamamı burada. Baştan aşağı saçmalıkla dolu bu yazı zaten bi bokun düzelmiyeceğnin kanıtı. Komik diyebileceğimiz bir olaymış birinin tribünden kavgadan kaçarken aşağı düşmesi.

aepikman said...

yorumlar kısmındaki "büyük" galatasaray taraftarlarının yorumları da bi harika okuyun